KCR – Košutnjak Challenge Race


kcr_logo

KCR predstavlja manifestaciju koja ima za cilj da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Trka je inspirisana konceptom trka koje se održavaju širom sveta, amaterskog je karaktera i namenjena je rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije.

Trka predstavlja izazov za sve učesnice i učesnike, koji uz pregršt motivacije završavaju trku i postaju pobednici. Trka je ograničena na 300 učesnica i učesnika, a startni brojevi su raspodeljeni ravnomerno na oba pola. Trka je apsolutno amaterskog karaktera. To znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije. Ako možete da trčite ili pešačite 45 minuta uspešno ćete završiti trku.

Ako želite da pitate kako izgleda učestvovati u izazovu zvanom offroad trka po teškom terenu sa nizom prirodnih prepreka ili ako želite da se prijavite za trku neustrašivih koji se bore za adrenalin u venama kroz blato do kolena – pišite.  Želimo da svima damo šansu da se zabave i učestvuju na ovom događju koji će se prepričavati.

Mi vas očekujemo!

[nggallery id=8]

Vaši komentari

You may also like...